Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 312 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 8 szoba
Telek terület 16745 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújított
Épült 1985
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Lift nincs
Extrák jó tájolás - zöldövezet - csendes - panoráma - ameriaki konyha + nappali - étkező - gardrób - wc külön - parketta - járólap - erkély - terasz - kert - külön tároló - több generációnak alkalmas - szintenként fürdőszoba - galéria - fagerendás mennyezet - búbos kemence - fa-hőszigetelt ablakok - fa beltéri ajtók - autóbeálló - 2 állású garázs - saját udvari parkolás - 2 önálló ingatlan - sarokkád - udvari medence - kerti grillsütőkemence - kerti szalonnasütő
A Balaton déli partján Lengyeltótiban egy családi birtokot, több szobás családi házzal, luxus apartmannal és több mint 16 ezer m2-es területtel ajánlom. Budapesti vagy agglomerációs körzetében családi ház cseréje is érdekel.

Kód: 5135030

Nagy előnye a családi birtoknak, hogy szinte egy területen fekszik, melynek része a luxus parasztház is – ami 200 éves – igen kedvelt a pihenni vágyók körében. Az egész terület belterület, amit később tovább hasznosítani lehet építési telkek kialakítására. A birtok a jelenleg épülő Két-tó üdülőfalutól – termálfürdőtől – egy km-en belül van, ez az első belterületi ingatlan.
A családi birtokon életvitel szerűen, egy 745 m2-es telken 260 m2-es több szobás családi házban kényelmes, nyugodt élet biztosítható.
A családi ház gondozott telken, 1985 évben épült, az épület teljes felújítása 2010-ben megtörtént.
A családi ház elosztása:
A ház alatt kétállásos garázs, kazánház lett kialakítva, melyet kívülről és belülről is meg lehet közelíteni.
A családi házba az utcafrontról egy kb. 4 m2-es fedett előtérből érünk a folyosóra. A folyosóról érintjük a nappalit, mely erkélykapcsolatos, a két szobát, fürdőszobát a zuhanyozóval, a WC-t, konyhát és végül az étkezőt. Az étkező teraszkapcsolatos.
A belső lépcsőn, a felső szinten a galériára érünk, innen nyílik három szoba, fürdőszoba WC-vel. A szobák parkettával, laminált parkettával, a többi helyiségek kerámiával burkoltak.
A fűtés központi, mely gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is működik.
Az udvaron a 30 m2-es épületet gépkocsi és tűzifa tárolására használják. Ezen túl van egy sütésre, főzésre alkalmas kemence, grillező, bográcsozó.
A kert végén lévő utca másik oldalán található a 4200 m2-es telken az 52 m2-es két szobás, fa gerendás, 200 éves luxus parasztház, ami 2008 évben teljesen fel lett újítva.
A fedett tornácról a konyhába érünk, ahonnan balra a szobát, jobbra a nappalit találjuk. A nappalival kapcsolatos a fürdőszoba WC-vel. A tornácról nyílik egy egyéb tároló helyiség is.
A szobák hajópadlóval, a többi helyiségek téglával burkoltak. A fűtést búbos kemence, téglából készített csikós sparhet biztosítja.
Az apartman udvarán egy kétállásos, fedett kocsi beálló is a vendégek rendelkezésére áll.
A tornáccal kapcsolatos, csendes erdővel körülvett „elszigetelt” madárcsicsergéssel töltött udvarban megépített fafűtéses 5 m3-es fürdődézsa is a vendégek kikapcsolódását, feltöltődését szolgálja.
Ehhez a részhez közvetlenül kapcsolódik a 11800 m2-es gyümölcsfákkal telepített terület, melyben – 330 db kajszibarack, 90 db különböző fajtájú szilva, 30 db különböző körtefajta található -. Ezek a gyümölcsfák most fordultak termőre, mely a család egész évi megélhetését biztosítja. A dombos, lejtős részeken kb. fél hektár erdő van.
Amennyiben érdekli, megnyerte tetszését, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést.
Ügyfeleinknek gyors, szakszerű ingatlanközvetítést kínálunk.
A település közel 20 éve város, Bölcsődével, Óvodával, Iskolával rendelkezik. A dél balatoni bor védik utolsó szegmense, kb. tizennyolc ezer ember él a vonzás körzetében. Közép Európa legnagyobb diófás (200 ha) ültetvénye van a város határában. A város életét jelentősen megváltoztatja a Két-tó üdülőfalu megépítése, mely most van folyamatban, termálvízre épül.

Ár

Irányár 60,5 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Tamás Tibor
Telefon +36 70 339 Mutasd
Email tamastibor@ Mutasd