Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege mezőgazdasági ingatlan
Telek terület 16910 m²
Komfort komfort nélkül
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült 1967
Közműállapot csatorna: nincs adat
gáz: nincs adat
villany: nincs adat
víz: nincs adat
Övezeti besorolás
Lift nincs megadva
Marcalitól északnyugatra, Főnyed település szélén, külterületen, állattartásra alkalmas mezőgazdasági ingatlan, 540 m2-es istállóval, 16910 m2-es területtel eladó.

Kód: 5135415

Az ingatlan előnye a település közelében találhat, könnyen megközelíthető, az istállóhoz a terület közvetlenül kapcsolódik, igény esetén a terület bővíthető a szomszédos kb. 27. ha területtel –gyep és legelő - bérlemény – formájában. Az istálló födémszerkezete úgy van megépítve, hogy a felső szint állattartáson kívül termény, takarmány tárolására is alkalmas. Az istálló mindkét szintjének padlóburkolata beton, az alsó szintjének két oldalán állatok etetésére alkalmas beton kiképzésű etetők, – jászol – található. A tető szerkezete vasvázas palával fedett. A korábbi fejőházból egy két szobás, kb. 40 m2-es lakrészt alakítottak ki konyhával, fürdőszobával, vízöblítéses WC. - vel. Az udvaron egy nagy vízhozamú ásott kút biztosítja a vizet hidroforos rendszeren át. Az autópálya kb. 5-6 km-en belül elérhető, a 7-es számú főút 3 km-re található. Hátránya az istálló elhanyagoltsága, miután több éven át nincs használva.
Az ár irányár.
Amennyiben érdekli, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést!
Ügyfeleinknek többféle, szakszerű, gyors és ingyenes szolgáltatást is ajánlunk, kedvezményes díjjal, ügyvédet kínálunk.Ár

Irányár 12,5 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Tamás Tibor
Telefon +36 70 339 Mutasd
Email tamastibor@ Mutasd