Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 350 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 13 szoba
Telek terület 4000 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 2008
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Extrák étkező - wc külön - kert - pince - több generációnak alkalmas - szintenként fürdőszoba - szintenként wc - cserépkályha - garázs - zárt udvar (társasház) - ipari áram - kerti tó - jó közlekedés
Keszthely közelében Rezi frekventált részén 13 szobás, 350 m2-es, több generációs család részére, 4000 m2-es enyhén lejtős telken családi ház eladó.

Kód: 5135351

Előnye, több család lakhatására is alkalmas, mivel három bejárattal rendelkezik. A nagyobbik házrész fűtése központi fűtésű, központi fűtésű kazánról, és az étkezőben megépített vízpatkós cserépkályhával is megoldható. Az étkezőben a cserépkályha mellett ugyanolyan burkolatú tűzhely is található. A tetőtér kialakítása most van folyamatban, ahol 5 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba WC-vel lesz megvalósítva. Az udvar kb. 240 m2-es területe térkővel burkolt. Az udvaron kis halastó és egy kis kápolna is található.
A családi ház első bejáratán keresztül az előszobába, innen az étkezőbe jutunk, az étkezőből nyílik a konyha, két szoba és a fürdőszoba. Ez a rész külön fűthető, a szobát cserépkályha, a többi helyiséget hordozható kályha fűti.
A középső bejáraton belépve a nappaliba érünk. A nappaliból az étkezőbe innen a konyhába, a két szobába, a fürdőszobába és a WC-be jutunk. A nappaliból még egy külön szoba is nyílik.
A kialakításra kerülő tetőtér itt külső lépcsőn át közelíthető meg. A lépcsőn felérve a fedett teraszra érünk, belépve a nappalit találjuk, innen egy folyosón át közelíthetjük meg a többi helyiségeket.
Az udvaron különálló épületben nyári konyha is van, melyben konyha és egy szoba van kialakítva, az épület alatt pince található. Ez az épület is külön fűthető.
Az udvarban még egy 100 m2-es melléképület is található, melyben garázsok és szerelőműhely ipari árammal vannak kialakítva.
A családi ház a gáz - az utcában - kivételével közművesített, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A helyiségek lamináltlappal és kerámiával burkoltak.
Az ár irányár.
Amennyiben érdekli, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést!
Ügyfeleinknek többféle, szakszerű, gyors és ingyenes szolgáltatást is ajánlunk, kedvezményes díjjal ügyvédet kínálunk.
A település a keszthelyi hegység belsejében helyezkedik el. Északról, nyugatról és délről erdőségek, keletről szőlős domboldalak övezik. Közúton Keszthely és Hévíz felől is megközelíthető, autóbusz közlekedése jó. A település legjelentősebb épülete a királyi vár, mely Rezi vár néven ismeretes. Fő profiljává az idegenforgalom vált, melyben fontos szerepe van Keszthely és Hévíz közelségének. Kedvezőek az adottságai a falusi turizmus számára, (csendessége és természetközelsége) és a település komoly borkultúrájára. Nevezetességei a Rezi vár, a Szőlőhegyi kápolna, a Szent Orbán szobor, a Római katolikus templom, a településen áthaladó Országos Kéktúra, a Dinó és Élménypark és a ma is működő Gyöngyösi betyár csárda.

Ár

Irányár 18,9 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Tamás Tibor
Telefon +36 70 339 Mutasd
Email tamastibor@ Mutasd