Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső Terület 100 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 0+3 félszoba
Telek Terület 1061 m²
Épület szintje 2
Ingatlan állapot Kívül: jó
Belül: átlagos
Fűtés gázkonvektor
Komfort komfort
Parkolás nincs
Közműállapot Csatorna: Bekötve
Gáz: Bekötve
Villany: Bekötve
Víz: Bekötve
Extrák
Zalaegerszegen közel a kertvároshoz, Becsali környékén, csendes, nyugodt, zöldövezeti helyen eladó egy kétszintes, szigetelt falazatú, kb. 100 m2-es, lakásként használt, aszfaltos úton megközelíthető zártkerti ingatlan teljes közművel, gondozott 1061 m2 területtel.
Az eladó ingatlan alsó szintjén: folyosó, konyha és étkező, kamra és egy kisebb szoba található. A fűtést kályha biztosítja, de a gáz be van vezetve. Az alsó szint felújításra szoruló.
A felső szinten: folyosó, 1 kisebb és 1 nagyobb szoba, fürdőszoba WC-vel.
A felső szint fűtése Gázkonvektor. A burkolatok parketta és járólap. A két szint külön bejáratú, ezért akár két generációnak is jó lehet.
Az eladó ingatlan falazata tégla és a felső szint első része (kis szoba) könnyűszerkezet.
Az udvarban fa melléképület található és gyümölcsfák. A telek panorámás.
Igény esetén az ingatlan mellett egy másik ingatlan is vásárolható így akár több generáció együttélését is lehetne biztosítani.
Kód: 5135511

Az ár irányár. Ha a hirdetett ingatlan megnyerte tetszését, tegyen rá árajánlatot!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal, abban az esetben is, ha Önnek ingatlant kell eladnia a vételhez.

Nemcsak az ingatlan megvásárlásánál nyújt segítséget Ingatlan és hitelirodánk, hanem igény szerint segítjük ügyfeleinket szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, valamint értékbecslés és ingatlan energetikai tanúsítvány elkészítésének a folyamatában és kedvező díjszabású ügyvédi közreműködéssel is!

Ár

ár 7,99 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Sipos András
Telefon +36 30 314 0123
Email Védett cím
Eladó  nyaraló (Zalaegerszeg, ) 7,99 M  Ft Eladó  nyaraló (Zalaegerszeg, ) 7,99 M  Ft Eladó  nyaraló (Zalaegerszeg, ) 7,99 M  Ft Eladó  nyaraló (Zalaegerszeg, ) 7,99 M  Ft Eladó  nyaraló (Zalaegerszeg, ) 7,99 M  Ft