Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 235 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 8 szoba
Telek terület 522 m²
Parkolás nincs
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Lift nincs megadva
Zalaegerszegi, belvárosi ingatlan eladó, amely akár Üzleti -befektetési lehetőség is lehet!

Belvárosban kínálom megvételre 235m2 családi házat + (21m2 pince + tároló 25m2 ), amely kiváló lehet: Több generáció együttélésre (mivel 3db külön lakásrész van kialakítva) , de még is külön mindenki.
Garázs 22m2 , sarok telek révén két bejárat van.
Adottsági miatt irodának- irodaháznak kiváló lehet , de akár több lakásos társasház is kialakítható belőle.

Zalaegerszegen 470 m2 teleken, kétszintes családi ház, vendégház, pince és garázs található.
A ház hagyományos építésű, tömör tégla falazatokkal, egy 1990. körüli átépítés és felújítás nyomán betonozott padlófödémmel, béléstestes betongerendás emeletközi födémmel és emeletráépítéssel, vasbeton-lépcsővel az emelet fölött fagerendás födémmel.
Az alaprajz jelenlegi kialakításában kétlakásos (nettó 50 m2 és 189 m2), független bejáratokkal. Ebben az épületben összesen 8 lakószoba (földszinten tölgyfa-parketta, emeleten padlószőnyeg padlóburkolattal), 3 konyha/előtér, 1 fürdő, 2 fürdő/WC, 2 WC és az ezeket összekötő folyosók, előszobák és lépcsőház találhatók.
A földszinti ablakok kapcsolt pallótokos ablakok redőnytokkal, az emeleti redőnytokos ablakok és tetőablakok hőszigetelt faablakok. A tetőtéri ráépítés fújt habbal, a K homlokzat 4 cm EPS hőszigeteléssel van ellátva. A meleg víz ,gáz- és elektromos bojlerrel, a fűtés gáz- konvektorral megoldott.
A ház energetikai megújításához (A vagy jobb kategóriás, szellőzéssel és független kondenzációs kazánokkal, radiátoros fűtéssel felszerelt) és 3-lakásos kialakításához kapcsolódóan koncepcionális terv készült.
Az udvaron egy korábbi műhelyből kis összkomfortos vendégház (1/2 szoba, konyha/előtér és fürdő, összesen nettó 23 m2) lett kialakítva. A vendégház fűtése kéményes konvektorral megoldott, meleg vizet elektromos bojler szolgáltatja.
A 21 m2 nettó területű garázs, motoros kapuval rendelkezik. Udvar felől is bejárható, mely betonozott és aszfaltos. Udvar kerti részében- korábban gondos kezek tiszafa, meggyfa, hársfa, hibiszkusz és virágoskertet neveltek. Az udvarhoz tartozik a vendégház részeként kialakított kerti tároló helyiség is.
Az ingatlan összközműves, 400V és éjszakai áram betáplálással, kábel TV és Internet bevezetéssel, távfelügyeletes riasztó rendszerrel rendelkezik.
Üzletépület is található a telken, (de ez külön Hrsz van), ami szintén eladó.
Akár külön, akár egyben is lehetséges.
Két üzletre osztható akár a nettó 41,5 m2.


Az ár irányár. Ha a hirdetett ingatlan megnyerte tetszését, tegyen rá árajánlatot!

Ingatlan eladó és ingatlan vásárló ügyfeleinknek gyors, szakszerű, ingatlanközvetítést és díjtalan hitelügyintézést, valamint kedvezményes díjjal ügyvédet is kínálunk!
Ingatlan eladási, vagy ingatlan vásárlási problémájával forduljon hozzám nyugodtan bizalommal!

Ár

Irányár 29 M Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Szőkéné Kovács Anikó
Telefon +36 30 353 Mutasd
Email szokeneaniko@ Mutasd