Jognyilatkozat

- A www.m.dashaus.hu vagy az m.dashaus.hu oldalakon a Das Haus Immobilien Kft. és a Das Haus Bt. Ingatlanajánlatait láthatja. 
Ezen oldalak üzemeltetője a  Das Haus Immobilien Kft. Zalaegerszeg, Kosztolányi út.9/B, Cégbírósági bejegyzés szám: (20-09-072529).

(a továbbiakban: Das Haus).

A Das Haus – mint üzemeltető – alapvető adatait jelen honlap „Impresszum” rovatában találja meg.

A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A www.m.dashaus.hu vagy az m.dashaus.hu honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Das Haus előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapról közvetlenül elérhető – honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a Das Haus felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A honlapon megjelenő eladásra, kiadásra, vagy egyéb okból megjelentetett - kínált ingatlanokról közölt adatok, információk nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek, kizárólag csak a tájékoztatást szolgálják, semmiféle szerződés alapját nem képezik és tartalmazhatnak pontatlanságokat, ezért nem vállalunk szavatosságot és nem teszünk tényállításokat az adatok, információk pontosságáról, teljességéről és aktualitásáról.

Amennyiben ezekre az adatokra, információkra támaszkodik, ezt csak a saját kockázatára teheti meg.

- Nem vállalunk felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba, téves adat, információ, vagy hiányosság miatt, illetve a honlap használatából adódó, valamint jövedelem elmaradásból, használat kiesésből származó károk miatt. A honlapon bekövetkezett hibákból, leállásokból, szünetelésből, az adatok, információk illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, vagy bármilyen egyéb tényezőből adódó, külső felet károsító hibáért a Das Haus semmilyen felelősséggel nem tartozik.

- A honlapon lévő információk megváltoztatása, vagy aktualizálása előzetes értesítés nélkül is lehetséges.

- A honlapon közölt tartalmak részben a saját szellemi termékeink, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazzák. Utóbbi esetén a honlapon megjelöljük az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az saját szellemi alkotásunknak tekintendő, és mint ilyen, teljes körű szerzői jogi védelmet élvez. A lap tartalmának összességét, vagy és részeit kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A Das Haus Immobilien Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon találhatóak hivatkozások más honlapokra, amelyeket harmadik felek működtetnek. Az ő egyéni tartalmaik felett nem rendelkezünk ellenőrzési joggal. Ezért nem vállalunk szavatosságot és nem teszünk tényállításokat bármilyen, honlapunkról bármilyen elérhető webhely kapcsán megjelenő adatok, információk pontosságáról, teljességéről, aktualitásáról és valódiságáról. Mi nem javasolunk semmiféle olyan terméket, vagy szolgáltatást, amelyeket az említett webhelyek hirdetnek. Amennyiben úgy dönt, hogy a mi honlapunkon található hivatkozásról eléri bármelyik harmadik fél webhelyét, ezt csak a saját kockázatára teheti meg.

- A honlapon megjelent cikkek, írások, tanácsok a teljesség igénye nélkül, figyelemfelhívó célzattal készültek, tájékoztató jellegűek, amelyek nem minősülnek jogi, befektetési tanácsadásnak, felhasználásuk kizárólag a látogató felelősségére és kockázatára történik.
A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!
Az előbb írtakra tekintettel az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

A cikkekben leírtak időközben elavulhattak, kérjük vegye ezt figyelembe!

Üzleti, vagy egyéb döntései meghozatala előtt a Weboldal használatán túl - konzultáljon szakértővel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit az info@dashaus.hu e-mail címre küldheti.