Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege tanya
Belső terület 3850 m²
Telek terület 41202 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Komfort komfort nélkül
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1974
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Övezeti besorolás Egyéb
Lift nincs
Somogyzsitfán 41202 m2-es külterületi majorsági tanyán, 3850 m2-es pulyka elő és utónevelő kiszolgáló helyiségeivel, egy 140 m2-es lakóépület, egy 71 m2-es műhely garázzsal nemcsak eladó, hanem
Keszthely, Hévíz valamint vonzáskörzetükben megfelelő vállalkozási tevékenység – pl. vendéglátó ipari egységek, turizmus céljára kialakított apartmanok, erdőgazdálkodási, egyéb mezőgazdasági tevékenység, frekventált helyen lévő családi ház, stb. – cseréje és részbeni beszámítása is szóba jöhet.

Kód: 5135155

Az állattartó telep az összekötő útról betonúton érhető el. A majorsági terület gyönyörű natúr természeti környezetben található, sík fekvésű, szabályos téglalap alakú, területe füvesített, parkosított, (fákkal, virágokkal beültetett), rendezett környezetű.
A belső közlekedési utak az állattartással összefüggő munkálatokhoz és technológiához igazodóan, ipari terhelésre méretezett, beton térburkolattal készültek.
Az ingatlan terület telekhatárain betonoszlopos, drótfonatos kerítés található, míg a főbejárati kapu, úgynevezett toló kapus rendszerű, távirányítós működéssel, kaputelefonnal, biztonsági kamerával ellátva.
Az ingatlan közmű ellátottsága:
- a vezetékes ivóvíz (saját vízbázis, fúrtkúttal), 60 m3-es tárolókapacitású hidroglóbusszal, (vas-mangán-gáztalanító berendezéssel),
- az elektromos áram (220-380 V), saját oszlopos trafóval,
- vezetékes földgáz (ipari és lakossági felhasználásra külön mérőkkel)
- telefon, internet, SAT, közművekkel kiépített,
- korszerű, infra érzékelőkkel ellátott biztonsági térfigyelő kamera rendszerrel kiépítve,
- az ingatlanon keletkező szennyvizet, ill. csapadék vizeket zárt rendszerű csőhálózaton keresztül, zárt tárolóba vezetik.
A majorsági telepen az északi főbejárattól jobbra található a fúrt kút, valamint a hidroglóbusz víztároló, a bejárattól balra a lapos tetős kialakítású lakóház, irodaépület, egy épületegységet alkotva a műhely a tároló épületekkel.
A lakóház épülettel szemközt az ingatlan középső területrészén található a 4 db nyeregtetős kialakítású pulykanevelő istálló, az ingatlan északkeleti részében egy lapos tetős teljesen felújított épület az alkalmazottak elhelyezésére szolgáló épületegység, a többi épületrész szalmatárolási funkciót szolgál.
Valamennyi épület és építmény mellett, valamint az ingatlan nyugati területrészén található silótérnél ipari igénybevételre méretezett vasbeton burkolatú úton át érhető el, melynek elválasztó falazatai vasbetonból készültek.
Valamennyi építményben kiépített az ivóvíz és a szennyvíz elvezető rendszer, valamint az elektromos hálózat.
A 140 m2-es lakóházban nappali, két szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, mosókonyha, közlekedők, előtér és WC van kialakítva.
A majorsági ingatlan pulyka elő és utónevelő állattartásra szakosodott telepen mintegy 35.000 db. állattartásához szakszerű ellátásához szükséges építményekkel és technikai-gépészeti berendezésekkel rendelkezik.
A felújítás során korszerűsítették az állattartáshoz nélkülözhetetlen automatikus etető és itató rendszert valamint a gépészeti és elektromos berendezéseket.
Az ár irányár.
Amennyiben érdekli, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést!
Ügyfeleinknek többféle, szakszerű, gyors és ingyenes szolgáltatást is ajánlunk, kedvezményes díjjal ügyvédet kínálunk.

Ár

Irányár 288,9 millió Ft (75 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Tamás Tibor
Telefon +36 70 339 Mutasd
Email tamastibor@ Mutasd