Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 230 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 5+1 félszoba
Telek terület 895 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1890
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák - csendes - wc külön - terasz - pince - polgári - cserépkályha - autóbeálló - garázs - villanybojler
Sümegen a város központjában 230 m2-es, 6 szobás polgári lakás eladó.

Kód: 5135284

Előnye, hogy több generáció – elkülönített – lakhatására, vállalkozási tevékenységre is kiválóan alkalmas, az egész lakás fűtése nem csak központi fűtéssel, hanem 3 db beépített cserépkályhákkal is meg van oldva, a pincében lévő helyiségek nyári időszakban kellemes klímát biztosítanak. A város központjában a kereskedelmi egységek, közlekedési megállóhelyek könnyen elérhetőek.
A lakás elosztása:
A külső teraszról a lakás előterébe érünk, innen lépcső vezet a pincébe, ahol nappali, konyha, szoba, WC., folyosó található, amelyből egy éléskamra, egy szerszámos tároló és egy fatároló nyílik. A pince utcai kijárata jelenleg be van falazva, mely könnyen megnyitható. A nappaliban cserépkályha van beépítve. Az itt lévő helyiségek közül a nappali, konyha, WC., kerámia lappal, a szoba linóleummal a többi helyiség simított betonnal burkolt.
A földszinten az előtérből a lakásba belépve a folyosót érintjük. A folyosó egyik végén a nappalit a másik végén a konyhát találjuk. A folyosóról nyílik balra a fürdőszoba és a különálló WC. A nappaliból balra a hálószobába, jobbra egy kis szobába (6 m2) ebből egy másik szobába és egy WC-be jutunk. A lakáshoz egy 22 m2-es garázs – a pince ezen keresztül is megközelíthető - és egy 14 m2-es fedett kocsi beálló is tartozik.
A lakás teljes közművesített, a fűtés gázközponti fűtéssel és 2 db cserépkályhával van megoldva, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A szobák fa parkettával, az előtér járólappal a többi helyiség linóleummal burkolt.
Az ár irányár.
Amennyiben érdekli, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést!
Ügyfeleinknek többféle, szakszerű, gyors és ingyenes szolgáltatást is ajánlunk, kedvezményes díjjal ügyvédet kínálunk.
Sümeg város története az őskorig követhető. A történelem során a város jellegét elvesztette, amit 1984-ben kapott vissza. Jelentős az idegen forgalma. Várjátékok, állandó kiállítások, színházi előadások várják az érdeklődőket.
Egyedül álló értékei: - a város fölé magasodó Sümegi vár, - Franz Anton Maulbersch freskóival díszített Plébánia Templom, - a Kisfaludi Sándor szülőháza és múzeuma, - a barokk stílusban épült Püspöki Palota, - a régi kanyargós utcák barokk házai, - a több száz éves vadgesztenyefák, - a város határában lévő őskori kovakőbánya, - a város területén római kori települést és ókeresztény bazilikát tártak fel.

Ár

Irányár 24,99 millió Ft (108 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Tamás Tibor
Telefon +36 70 339 Mutasd
Email tamastibor@ Mutasd