Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 230 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 5+1 félszoba
Telek terület 895 m²
Parkolás nincs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült 1890
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák - csendes - wc külön - terasz - pince - polgári - cserépkályha - autóbeálló - garázs - villanybojler
Sümegen a város központjában 230 m2-es, 6 szobás polgári lakás eladó.

Kód: 5135284

Előnye, hogy több generáció – elkülönített – lakhatására, vállalkozási tevékenységre is kiválóan alkalmas, az egész lakás fűtése nem csak központi fűtéssel, hanem 3 db beépített cserépkályhákkal is meg van oldva, a pincében lévő helyiségek nyári időszakban kellemes klímát biztosítanak. A város központjában a kereskedelmi egységek, közlekedési megállóhelyek könnyen elérhetőek.
A lakás elosztása:
A külső teraszról a lakás előterébe érünk, innen lépcső vezet a pincébe, ahol nappali, konyha, szoba, WC., folyosó található, amelyből egy éléskamra, egy szerszámos tároló és egy fatároló nyílik. A pince utcai kijárata jelenleg be van falazva, mely könnyen megnyitható. A nappaliban cserépkályha van beépítve. Az itt lévő helyiségek közül a nappali, konyha, WC., kerámia lappal, a szoba linóleummal a többi helyiség simított betonnal burkolt.
A földszinten az előtérből a lakásba belépve a folyosót érintjük. A folyosó egyik végén a nappalit a másik végén a konyhát találjuk. A folyosóról nyílik balra a fürdőszoba és a különálló WC. A nappaliból balra a hálószobába, jobbra egy kis szobába (6 m2) ebből egy másik szobába és egy WC-be jutunk. A lakáshoz egy 22 m2-es garázs – a pince ezen keresztül is megközelíthető - és egy 14 m2-es fedett kocsi beálló is tartozik.
A lakás teljes közművesített, a fűtés gázközponti fűtéssel és 2 db cserépkályhával van megoldva, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A szobák fa parkettával, az előtér járólappal a többi helyiség linóleummal burkolt.
Az ár irányár.
Amennyiben érdekli, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést!
Ügyfeleinknek többféle, szakszerű, gyors és ingyenes szolgáltatást is ajánlunk, kedvezményes díjjal ügyvédet kínálunk.
Sümeg város története az őskorig követhető. A történelem során a város jellegét elvesztette, amit 1984-ben kapott vissza. Jelentős az idegen forgalma. Várjátékok, állandó kiállítások, színházi előadások várják az érdeklődőket.
Egyedül álló értékei: - a város fölé magasodó Sümegi vár, - Franz Anton Maulbersch freskóival díszített Plébánia Templom, - a Kisfaludi Sándor szülőháza és múzeuma, - a barokk stílusban épült Püspöki Palota, - a régi kanyargós utcák barokk házai, - a több száz éves vadgesztenyefák, - a város határában lévő őskori kovakőbánya, - a város területén római kori települést és ókeresztény bazilikát tártak fel.

Ár

Irányár 24,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Tamás Tibor
Telefon +36 70 339 Mutasd
Email tamastibor@ Mutasd