Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 526 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 8 szoba
Telek terület 43982 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2005
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Érdeklődés az ingatlanról: Tamás Tibor
Das Haus Ingatlanközvetítő.
www.dashaus.hu

Öreglakon luxus kivitelű családi ház, családi birtokkal, teljes berendezéssel eladó. Budapest XI - XIII. kerületi új építésű lakóparki lakás vagy lakások cseréjének beszámítása is szóba jöhet.

Kód: 5135604

A családi birtok a Balatontól és az M7 autópályától 15 perces autóútra, a Csiszta - pusztai fürdőtől 8 km-re található.
A luxuslakás földszintjén a 95 m2-es helyiségében egy négyszemélyes finn szauna, 7 személyes luxus jakuzzi, egy gőzkabinos zuhanyzó, egy álló szolárium, fitness és konditerem, valamint WC található. Ezen túl egy 18 m2-es kamra, egy 10 m2-es mosókonyha, 28 m2-es kazánház is biztosított. A földszinthez 32 m2-es fedett terasz kapcsolódik.
Az emeleten három szoba, egy nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, WC és egy előtér található. A nappalihoz itt is egy 32 m2-es terasz kapcsolódik. A nappalit a 6,7 m-es belmagassága és a rusztikus díszfa burkolata teszi különlegessé.
A tetőtérben négy szoba, kettő fürdőszoba WC-vel, és két külön WC van. Igény esetén a tetőtér még kb. 80 négyzetméterrel bővíthető.
Az 526 m2-es luxus lakóház 43982 m2-es birtokon festői környezetben, szomszédoktól távol, főúthoz közel helyezkedik el. A területből 11300 m2 parkosított. A lakóházon kívül a parkosított területen öt darab garázs 110 m2-ren, kettő faház, egy hűtőkamra, egy 36 m2-es fűtött megvilágított fedett medence, díszkert, szökőkút, és egy gumitéglás játszótér található. A parkosított területre és a lakóházhoz távirányítású sorompón és egy automata kapun keresztül lehet bejutni. A területet riasztó és kamera rendszer védi.
A lakóház teljes közművesített, a vezetékes vízellátás mellett saját fúrt kúttal is rendelkezik. A ház padlófűtéses, a fűtést és a meleg vizet faelgázosító kazán, gáz kazán biztosítja, melyre rásegít a nap kollektoros rendszer is. Az energia ellátást a napelemes rendszer és egy 3 kiló wattos szélgenerátor segíti, így a fenntartási költség alacsony. A házban telefon, internet és műholdas rendszer is működik. A ház körüli területet éjjel kandeláberek, kerti lámpák világítják meg. A szobák laminált parkettával és padlószőnyeggel, a többi helyiség kerámiával burkoltak.
A luxus ház örök panorámás, Öreglakra, a Balatoni hegyekre. Adottságaiból adódóan kiválóan alkalmas – mivel a bővítési és fejlesztési lehetőség adott – magán klinika, lovas centrum, wellnes – fitness centrum, kereskedelmi központ és panzióként is működhet, stb.
Amennyiben érdekli, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést!
Ügyfeleinknek többféle, szakszerű, gyors és ingyenes szolgáltatást is ajánlunk, kedvezményes díjjal ügyvédet kínálunk.


Ár

Irányár 169 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Tamás Tibor
Telefon +36 70 339 Mutasd
Email tamastibor@ Mutasd