Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1000 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2018
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Nagykanizsa-Bagola központjában családi ház eladó!
Kedvező áron eladó egy családi ház Bagolán .Az ingatlan kétszobás 80m2 családi ház 1000m2 füvesített telken található. A házban amerikai konyhás nappali ,két nagy szoba fürdőszoba külön WC helyezkedik el,kívül 12m2 tároló van .A ház elején és hátulján egyaránt 12m2 terasz található. Az épület teljesen közművesített, és az alaptól a tetőig teljesen felújított .A nyílászárok műanyagok redőnyösek a fűtése cirkófűtés. Az eladó családi ház várja új gazdáját!
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal, abban az esetben is, ha Önnek ingatlant kell eladnia a vételhez.

Nemcsak az ingatlan megvásárlásánál nyújt segítséget Ingatlan és hitelirodánk, hanem igény szerint segítjük ügyfeleinket szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, valamint értékbecslés és ingatlan energetikai tanúsítvány elkészítésének a folyamatában és ügyvédi közreműködéssel is!

House for sale in the center of Nagykanizsa-Bagola!
At a good price for sale a family house in Bagolán. The property is two-room 80m2 detached house on 1000m2 grassed plot. In the house there is a living room with a kitchen, two large rooms, a bathroom with a separate toilet and a 12m2 storage. There is a 12m2 terrace at the front and back of the house. The building is fully publicized and is completely refurbished from the ground up to the roof. The openings for plastic shutters are the heating of circular heating. The family house for sale is waiting for your new owner!
If you are interested in real estate, look for confidence, even if you have to sell a property for your purchase.

Not only does our real estate and credit agency assist you in purchasing real estate, but we also help our clients with e

Ár

Irányár 19 millió Ft (237 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Molnár Ferenc
Telefon +36 20 933 Mutasd
Email molnar@ Mutasd