Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 260 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5+1 félszoba
Telek terület 2486 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 1998
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Érdeklődés az ingatlanról: Tamás Tibor
Das Haus Ingatlanközvetítő.
www.dashaus.hu

Balatongyörökön, exkluzív Balatoni panorámás családi ház boros pincével, a közelben lévő szőlőterülettel, berendezéssel a szőlőterület gondozásához, a szőlő feldolgozásához szükséges eszközökkel eladó.
Kód: 5135609
A családi ház 260 m2, a ház alatt lévő L alakú pince 67 m2, mely egy 2486 m2-es telken található. A területből 1000 m2 öt éve telepített szőlőterület.
A családi ház földszintjéről három külső bejáraton lehet elérni a boros pincét. Ezen túl a földszinten nappali amerikai konyhával, borozó – melyben egy cserépkályha is található -, folyosó, fürdőszoba, WC, borászati előkészítő helyiség is ki van alakítva.
A családi ház emeletét külső lépcsőn lehet elérni. A lépcsőn felérve a nyitott és a fedett 99 m2-es teraszt találjuk. A teraszról a házba beérve két hálószobát, nappalit amerikai konyhával- mely erkélykapcsolatos-, fürdőszobát, WC-t, kamrát, kazánházat, beépített szekrényt találunk.
A területen van egy 45 m2-es fedett fürdőmedence, egy 10 m2-es pergola, fedett kétállásos kocsi beálló, 36 m2-es melléképület, ami garázsnak is használható. Ezen túl a ház riasztóval, a felsőrész légkondicionálóval, az elektromos rész három fázissal ellátott.
Az épületben a teljes közmű kiépített, a fűtés az említett cserépkályhán túl gázcirkó. A meleg vizet a gázkazán szolgáltatja. A szobák fa parkettával a többi helyiség kerámiával burkolt.
A közeli szőlőterület 29833 m2, enyhén lejtős, a legjobb termőképességű, körbekerített, a víz kivételi lehetőséget csőkút biztosítja. Az ültetvény a sortávolság révén gépi művelésre is alkalmas. Nagyelőnye a szőlőterületnek, hogy több helyrajzi számon szerepel, ez azért fontos, mert belátható időn belül belterületté nyilvánítják, befektetésre alkalmas. A szőlőterűlet külön is megvásárolható !
A szőlőterületből: - 6700 m2 muskotályos, - 10010 m2 savion, - 10300 m2 szürkebarát telepítésű.
A szőlőterületre területalapú támogatás igénybe vehető.
Az ár irányár.
Amennyiben érdekli, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést!
Ügyfeleinknek többféle, szakszerű, gyors és ingyenes szolgáltatást is ajánlunk, kedvezményes díjjal ügyvédet kínálunk.
Balatongyörök a Balaton „Gyöngyszeme” - Közép Európa legnagyobb édes vizű tava – északnyugati részén fekszik. A Balaton felvidék egyik legszebb kis települése, amit északról a keszthelyi hegység örökzöld fenyőivel vesz körül. Balatongyörökön két nevezetes természetes domb hívja fel az ide látogatók figyelmét, nyugaton a Szent Mihály domb, tetején a régi fogadalmi kápolna az öreg temetővel, keleten a Szigligeti öbölre néző Kápolna domb a mai nevén Szép Kilátó, mely lenyűgöző látványt nyújt - e csodálatos természeti képről az itt megálló, utazó, pihenő vendégek részére. A látvány számos, festőt, költőt megihletett. Az európai virágos falvak és városok versenyén a falvak kategóriájában 2015 évben „ARANY” minősítést kapott, huszonöt év elteltével második alkalommal.

Ár

Irányár 465 millió Ft (1 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Tamás Tibor
Telefon +36 70 339 Mutasd
Email tamastibor@ Mutasd