Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 260 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5+1 félszoba
Telek terület 2486 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 1998
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Érdeklődés az ingatlanról: Tamás Tibor
Das Haus Ingatlanközvetítő.
www.dashaus.hu

Balatongyörökön, exkluzív Balatoni panorámás családi ház boros pincével, a közelben lévő szőlőterülettel, berendezéssel a szőlőterület gondozásához, a szőlő feldolgozásához szükséges eszközökkel eladó.
Kód: 5135609
A családi ház 260 m2, a ház alatt lévő L alakú pince 67 m2, mely egy 2486 m2-es telken található. A területből 1000 m2 öt éve telepített szőlőterület.
A családi ház földszintjéről három külső bejáraton lehet elérni a boros pincét. Ezen túl a földszinten nappali amerikai konyhával, borozó – melyben egy cserépkályha is található -, folyosó, fürdőszoba, WC, borászati előkészítő helyiség is ki van alakítva.
A családi ház emeletét külső lépcsőn lehet elérni. A lépcsőn felérve a nyitott és a fedett 99 m2-es teraszt találjuk. A teraszról a házba beérve két hálószobát, nappalit amerikai konyhával- mely erkélykapcsolatos-, fürdőszobát, WC-t, kamrát, kazánházat, beépített szekrényt találunk.
A területen van egy 45 m2-es fedett fürdőmedence, egy 10 m2-es pergola, fedett kétállásos kocsi beálló, 36 m2-es melléképület, ami garázsnak is használható. Ezen túl a ház riasztóval, a felsőrész légkondicionálóval, az elektromos rész három fázissal ellátott.
Az épületben a teljes közmű kiépített, a fűtés az említett cserépkályhán túl gázcirkó. A meleg vizet a gázkazán szolgáltatja. A szobák fa parkettával a többi helyiség kerámiával burkolt.
A közeli szőlőterület 29833 m2, enyhén lejtős, a legjobb termőképességű, körbekerített, a víz kivételi lehetőséget csőkút biztosítja. Az ültetvény a sortávolság révén gépi művelésre is alkalmas. Nagyelőnye a szőlőterületnek, hogy több helyrajzi számon szerepel, ez azért fontos, mert belátható időn belül belterületté nyilvánítják, befektetésre alkalmas. A szőlőterűlet külön is megvásárolható !
A szőlőterületből: - 6700 m2 muskotályos, - 10010 m2 savion, - 10300 m2 szürkebarát telepítésű.
A szőlőterületre területalapú támogatás igénybe vehető.
Az ár irányár.
Amennyiben érdekli, hívjon, szívesen megszervezem a tulajdonossal a megtekintést!
Ügyfeleinknek többféle, szakszerű, gyors és ingyenes szolgáltatást is ajánlunk, kedvezményes díjjal ügyvédet kínálunk.
Balatongyörök a Balaton „Gyöngyszeme” - Közép Európa legnagyobb édes vizű tava – északnyugati részén fekszik. A Balaton felvidék egyik legszebb kis települése, amit északról a keszthelyi hegység örökzöld fenyőivel vesz körül. Balatongyörökön két nevezetes természetes domb hívja fel az ide látogatók figyelmét, nyugaton a Szent Mihály domb, tetején a régi fogadalmi kápolna az öreg temetővel, keleten a Szigligeti öbölre néző Kápolna domb a mai nevén Szép Kilátó, mely lenyűgöző látványt nyújt - e csodálatos természeti képről az itt megálló, utazó, pihenő vendégek részére. A látvány számos, festőt, költőt megihletett. Az európai virágos falvak és városok versenyén a falvak kategóriájában 2015 évben „ARANY” minősítést kapott, huszonöt év elteltével második alkalommal.

Ár

Irányár 465 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Das Haus Ingatlanközvetítő
Név Tamás Tibor
Telefon +36 70 339 Mutasd
Email tamastibor@ Mutasd